За Добо Оро

За Добо Оро


  javascript:void(0)  

 
      Наследник на бижутерска фамилия, възпитаник на престижния Университет за приложни науки „Триер“ в Идар-Оберщайн, Германия, това е Добромир Челебиев.

       Той прекарва пет години в обучение в градчето Идар-Оберщайн, разположено в регион, известен в цял свят с вековните си традиции в шлифоването на скъпоценни камъни.

       Наследеният опит в златарството от баща му и креативната специалност „Дизайн на скъпоценни камъни и бижута“ го правят отличен професионалист, който ще Ви помогне в избора на бижу, както и в изработването му от злато, сребро, платина, скъпоценни камъни и нови модерни материали.

     През декември 2015г. Добромир Челебиев получава професионален сертификат за оценител на полирани диаманти от Института за изследване на диамантите (The Institute for Diamond Studies), разположен в известната Диамантена борса в гр. Рамат Ган в Израел. Сертификатът е признат от водещи институции диамантената индустрия в Израел и света, както и от Министерство на образованието и Министерство на индустрията, търговията и труда в Израел, Професионалното сдружение на оценителите в Израел и Диамантената борса.

      Фирменият магазин на компания Добо Оро се намира на известната „Улица на златарите“ в град Пловдив (ул. „Отец Паисий“ 11).  
"Добо Оро" © 2014