Доставка

Доставка

Доставките се извършват със съдействието на Интерлогистик
 
Поръчки над 350 лв. се доставят безплатно. 
 
~ За колко време ще пристигне поръчката? ~
За нас е важно Вашата поръчка да пристигне максимално бързо на посочения адрес. Някои от продуктите ни се изработват индивидуално или имат нужда от корекция на точния размер, за което е необходимо технологично време. Едва тогава предаваме пратката в ръцете на куриера, за да я получите на следващия ден. Времето за създаване на продукта и доставка може да варира от 2 до 20 работни дни. Ако времето за Вас е от голямо значение, моля уведомете ни при покупката на продукта, за да се свържем с Вас.
 
~ Объркан адрес ~
Ако поради някаква причина ние сме виновни за евентуално объркване в адреса на доставката, ще коригираме грешката безплатно. За съжаление, ако случайно въведете грешен адрес, няма как да поправим това освен като изчакаме пратката да се върне при нас, за да я изпратим отново. В този случай клиентът следва да заплати стойността на втората доставка.
 
~ Наложен платеж (разплащане при доставка) ~
Заплащане на дължимата сума в брой на куриер при получаване на поръчаните продукти на подаден от Вас адрес. В присъствието на куриера е препоръчително:
~ Политика за връщане на закупени стоки ~
Закупените продукти, които не Ви удовлетворяват, имате право да върнете в рамките на 7 дневен срок от получаването им. Разходите по транспорта на върнатия продукт остават за Ваша сметка. При несъответствие на получените продукти с поръчаните, компания „Добо Оро“ ще поеме всички разходи по транспорта за връщането им.

 
"Добо Оро" © 2014