Гривни
Покажи :
Златна гривна 14 карата . Тегло 6.06 грама. Размер основен елемент 7.60/ 8.67 мм..
850,00 лв.
Без данък : 850,00 лв.
Златна гривна
Златна гривна 14 карата . Тегло 7.80 грама. ..
1 170,00 лв.
Без данък : 1 170,00 лв.
Златна гривна
Златна гривна 14 карата . Тегло 10.22 грама. Размер ширина 8 мм...
1 530,00 лв.
Без данък : 1 530,00 лв.
Златна гривна
Златна гривна 14 карата . Тегло 3.57 грама. Размер на основен елемент 15 / 15 мм. Камък : естествен ..
535,00 лв.
Без данък : 535,00 лв.
Златна гривна
"Добо Оро" © 2014